Maestrul Florin Macovei

Antrenor Bogdan Trentea

Este primul elev în București al Maestrului Florin Macovei în 1995. În prezent este și președinte al Clubului Saigon. Absolvent al “Școlii Naționale de Antrenori” în anul 2000, a preluat susținerea antrenamentelor în anul 2006 de la antrenorul Andrei Ileș. Thay Bogdan s-a ocupat de antrenamente în cadrul Clubului Saigon într-o perioadă dificilă datorită sportivilor plecați din țară din motive profesionale. Datorită ambiției sale și a organizării extraordinare, Clubul Saigon a crescut o nouă generație de sportivi care continuă antrenamentele și în prezent, susținuți de experiența unor sportivi din nucleul inițial. Pe lângă antrenamente, Thay Bogdan, s-a ocupat și de partea administrativă a clubului, urmând modelul Maestrului său, Florin Macovei. Pentru progresul sportivilor, Thay Bogdan, a diversificat antrenamentele în funcție de nivelul de pregătire și de obiectivele fizice. Astfel a introdus antrenamente speciale, ținute cu sportivi din nucleul inițial într-un spațiu special amenajat din locuința proprie, precum și antrenamente în aer liber, indiferent de vreme. În mod firesc au apărut rezultate la competiții, în plus s-au îmbunătățit și rezultatele la învățătură ale elevilor sportivi. Thay Bogdan, consideră că numărul redus de antrenamente constituie un impediment în punerea în practică a programului de antrenament. Astfel Thay Bogdan are ca obiectiv obținerea unei locații complexe de antrenament pentru Club.

Sportiv Andrei Iles

Hobby: încerc să fac fotografii cât mai frumoase, încerc să cânt la chitară.
Pasiuni: artele marțiale ca mod de a le menține permanent în viața ta.
Motto: nu m-am gândit, dar unul inventat de mine ar fi: viața e un râu sinuos.
Planuri de viitor: mi-ar place ca băiatul meu Terry Stefan să fie pasionat și el de artele marțiale. Asta mi-ar crea un plan să mă ocup de el.
Antrenamente: actualmente acasă și în fiecare sâmbătă în Hyde Park, Londra cu membrii Asociației Vovinam Viet Vo Dao England.
Ceva despre antrenamentele la clubul Saigon: cele mai fascinante antrenamente.. Niciodată nu o să înțeleg de ce era așa de gustoasă apa de la cișmea de după antrenament. Îi pot simți și acum gustul.

Sportiv Teodora Trentea

Mișcarea fizică ne ajută să ne menținem sănătoși din punct de vedere fizic. Sportul ne ajută chiar să atingem niște performanțe care la rândul lor ne oferă bucurii.
Vovinam Viet-Vo-Dao nu este doar o mișcare fizică, doar un sport, ci o artă. Acest stil de arte marțiale nu vizează doar performanțele și sănătatea din punct de vedere fizic pentru că cel mai important lucru este să căutăm a ne menține un echilibru între minte corp și suflet. Acesta nu ne învață să ne batem, Vovinam Viet-Vo-Dao ne pregătește pentru conflicte de orice natură: fizică, morală, psihică, pentru că în final noi nu ne luptăm cu cei din jur ci doar cu slăbiciunile noastre. Reflexe, atenție, răbdare, anticipare, curaj, viteză de reacție, sunt doar câteva dintre abilitățile de care avem nevoie pentru a câștiga o luptă.
Orice greutate este o provocare, palma primită o dată, cu siguranță nu o vei mai primi a doua oară în același loc, orice început este o ușă deschisă.
Rădăcinile sunt amare, tulpina este lungă și fructele sunt dulci.

Sportiv Alexandru Garleanu

Hobby: Baschet,antrenamente,distracție.
Motto: Dacă ești slab antrenează-te mai mult.
Planuri de viitor: Să particip la cât mai multe campionate, cât despre viața propriu-zisă doar merg unde mă duce vântul.
Antrenamentele sunt mișto, o combinație între distracție, muncă grea și seriozitate(părerea mea).
Pasiunea mea este Vovinamul!

Sportivi Christian si Razvan Ionascu

Hobby: Vovinam, motorsport, economie, istorie, călătorit, filme bune.
Pasiuni: Familia, procesul ducerii unui proiect la bun sfârșit.
Planuri de viitor: Director general, antrenor Vovinam în propria sală, propriul atelier tehnic auto.
Antrenamentele de Vovinam au un efect deosebit asupra caracterului practicantului. Cel mai mult îmi plac filozofia și valorile pe care le reprezintă stilul. Valori precum putere fizică + mentală, autocontrolul, antrenarea simțului de atenție permanentă, respectul de sine dar și pentru persoanele din mediul înconjurător, măestrirea situațiilor de conflict fizic, și nu în ultimul rând conceptul de prietenie și tovărășie adevărată.
Sfatul meu pentru cei interesati: "Începeți antrenamentele Vovinam cât mai din timp!".